Uitruk 3 oktober, Balkbrug

Melding: Prio 1 Brand Cel Psych. centrum Veldzicht Balkbrug

Woensdagochtend rond half tien werd er een brand gemeld in een isoleercel in Psychiatrisch centrum Veldzicht te Balkbrug. De post Balkbrug en de hoogwerker uit Hardenberg werden aangestuurd door de meldkamer. Gezien de omstandigheden werd er opgeschaald naar middelbrand zodat ook de post Dedemsvaart ter versterking kon uitrukken naar Balkbrug. Ook een ambulance werd uit voorzorg naar Veldzicht gestuurd.

De bemanning van de TS uit Balkbrug, welke als eerste ter plaatse was, had de brand snel onder controle. De overige voertuigen van de brandweer die aanrijdend waren konden stand-by blijven staan voor aan de weg. Zij zijn uiteindelijk niet ingezet. Ongeveer een half uur na de melding konden alle voertuigen weer retour kazerne.

DSC06506

DSC06509

DSC06512

DSC06515

DSC06516

Foto's: Don Stolwijk - US-Media

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV