Uitruk 16 juni, Slagharen

Melding: Prio 1 Ongeval weg vervoer letsel, Elfde Wijk Heemserveen

Rond half vier ’s middags werd de blusgroep van Slagharen verzocht zich met spoed naar de Elfde Wijk te begeven, hier zou een ongeval hebben plaats gevonden.

Tijdens het aanrijden kreeg de bevelvoerder te horen dat er zich nog 1 slachtoffer in het voertuig zou bevinden. Ter plaatse aangekomen bleek de auto midden in de sloot te staan, gelukkig rechtop.

De politie en getuigen hadden zich inmiddels over het slachtoffer ontfermd die nog in het voertuig zat. Als door  een wonder bleek het slachtoffer niks ernstigs te hebben en na controle door het ambulance personeel kon de man d.m.v. een ladder, die inmiddels was klaar gezet door de brandweer, het voertuig verlaten.

Voor de brandweer restte niets anders dan alvast de diverse onderdelen van de auto, die over tientallen meters verspreid lagen, alvast bij elkaar te zoeken en te wachten op de berger.

DSC07303

 

DSC07304

DSC07316

DSC07324

Foto's US Media

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV