Uitruk 7 mei, Hardenberg

Melding: Prio 1 Brand wegvervoer Ommerweg Rheezerveen

Dinsdagmorgen gingen de piepers voor de groep van Hardenberg voor een brand onder een oplegger van een mestvervoerder. De chauffeur van de mestwagen hoorde een knal aan de achterzijde van zijn auto en al snel bleek dat de achterband was geklapt en hierbij in brand was geraakt. Hij kon nog wel zijn combinatie van de N34 afrijden en in de berm naast de parrallelweg parkeren.

De inmiddels gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse en kon de brand met een hogedrukstraal snel doven zodat de schade beperkt bleef tot de oplegger van de tankwagen. De tankwagen die ook ter plaatse kwam hoefde niet te worden ingezet omdat er een brandkraan precies op lokatie van het incident aanwezig was. Hierdoor kon de tankwagen weer snel retour kazerne en werd de klus verder af gemaakt door de tankautospuit 2340. 

DSC02280

 

DSC02277

DSC02279

Foto's: US Media

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV