Uitruk 17 maart 2016, Ommen

Melding: Prio 1 Ongeval letsel Laarbrug /  Vilsterseweg

Donderdagavond rond 20.00 uur werd Ommen gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Vilsterseweg. Bij aankomst bleek het ongeval te hebben plaatsgevonden op de naastgelegen Nieuwe Dijk nabij de spoorweg overgang. Hier had een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een auto op de kop in een naastgelegen greppel tot stilstand was gekomen. De enige inzittende kon zelf uit de auto komen en werd door het ambulancepersoneel onderzocht. Voor de brandweer restte niets meer dan het voertuig veilig stellen.

IMG 1479

 

IMG 1482

IMG 1484

Via de Mobile Data Terminal (MDT) kon middels het kenteken de "inhoud" van de auto nagekeken worden. Te denken valt aan de plaats van airbags en de aanwezigheid van accu's. Dit is voor de brandweer belangrijke informatie bij het veilig stellen van het voertuig.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV