Uitruk 5 juli, Ommen

Melding: Prio 2 Wateroverlast Lage Esweg Lemele

De kazerne Ommen is omstreeks kwart voor vijf in de middag gealarmeerd voor wateroverlast aan de Lage Esweg in Lemele. Tijdens het aanrijden kwamen er meerdere meldingen binnen van stormschade waarop de 2e tankautospuit van Ommen ook werd gealarmeerd. De bemanning van de 1e tankautospuit heeft twee bomen verwijderd op de Dalmsholterdijk. De bemanning van de 2e tankautospuit is doorgereden naar Lemele. Bij aankomst waren er voor de brandweer geen werkzaamheden aangezien de bewoners zelf al bezig waren met het wegpompen van het water. Daarop is de TS2241 doorgereden naar de Maanweg in Lemele waar ook een boom werd verwijderd.

foto 2

Uitruk 4 juli, Ommen

Melding: Prio 2 Dier te water N36

Woensdagmiddag werd Ommen gealarmeerd voor een koe die te water geraakt zou zijn langs de N36 (Twentseweg 26,6) richting Beerze. De TS2240 is hiervoor uitgerukt maar heeft geen koe in nood kunnen ontdekken. Daarop is Ommen weer vrij snel retour kazerne gegaan.

 

Uitruk 24 juni, Ommen

Melding: Prio 1 Rookmelder Erve Aaftink Lemele

Zondag morgen werd het korps van Ommen opgeroepen voor een automatisch brandalarm. Onderweg naar Lemele kreeg de bevelvoerder te horen dat de melder was afgegaan door het bakken van een ei.

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV