Huwelijk post de Krim

Vrijdag is Klaas Jan Snippe -vrijwilliger bij de blusgroep van De Krim- met zijn Michelle in het huwelijksbootje gestapt. Klaas Jan komt uit een echte brandweerfamilie: zijn vader is ook vrijwilliger bij de Krim en zijn zus is vrijwilligster in Coevorden. Daarom mocht  de brandweer natuurlijk niet ontbreken op zo’n belangrijke dag.

De brandweercollega’s van Klaas Jan hadden tijdens de trouwdienst in het gemeentehuis de trouwauto verruild voor de brandweerauto, dus toen het kersverse echtpaar de trouwzaal uitkwam, waren ze aangenaam verrast door de aanblik van de vertrouwde MAN. 
Klaasjan en Michelle liepen door een mist van CO2-blussers de trappen af van het gemeentehuis en mochten in de brandweerauto plaats nemen, waarna ze door het team van De Krim naar de bruiloftszaal werden gereden.

kilroy1

 

kilroy2

kilroy3

kilroy4

Van harte gefeliciteerd met dit geweldige feest.

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV