Nieuwe kazerne Ommen in gebruik

Zaterdag 14 juli is Ommen verhuisd naar de nieuwe kazerne. Na bijna 2 jaar tijdelijke huisvesting aan de Eskampweg konden zaterdag de verhuisdozen worden ingepakt. Het nieuwe functionele gebouw biedt niet alleen plaats aan de brandweer, ook de gemeentewerken en politie zullen binnenkort hun intrek nemen.

Op deze verhuisdag werden de laatste zaken in orde gemaakt waaronder inrichting van de werkplaats, kantine en kantoren. Ook de remise (voertuigstalling) kreeg een laatste schoonmaakbeurt. 's Middags om 15.30 uur werd defnitief afscheid genomen van de "oude" kazerne en gingen alle voertuigen in optocht naar de nieuwe kazerne waar elk voertuig een nieuwe plek kreeg toebedeeld. Later dit najaar (oktober) zal het gebouw worden opengesteld voor het grote publiek.

 

De voertuigen en overige materialen werden verhuisd

De uitrukpakken werden voor de eerste keer opgehangen

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV