Officiële opening DOEK

Vrijdagmiddag 5 oktober werd om 15.00 uur het nieuwe onderkomen voor de Brandweer Ommen-Hardenberg, Politie Ommen-Dalfsen en Buitendienst Ommen-Hardenberg officieel geopend. Met een druk op de knop vielen er 3 zilverkleurige doeken naar beneden waarachter 3 voertuigen opgesteld stonden van de drie diensten van het duurzame gebouw. Hiermee werd Drie onder Eén Kap (DOEK) officieel geopend.

Voorafgaand werd er teruggeblikt op het bouwproces door de architect en werd er stilgestaan bij alle duurzame aspecten van het gebouw. Burgemeester Ahne van Ommen bedankte zijn voorgangers oud-burgemeester Kok en Mittendorf en alle medewerkers die zich hebben ingezet om te komen tot dit prachtige complex en presenteerde vol trots het nieuwe gebouw aan alle genodigden.

Zaterdag 6 oktober is er een open-huis van 10.00-15.00 uur. Het gebouw is dan te bezichtigen voor het grote publiek. Er worden geen demonstraties gegeven.

 

 

 

Foto boven: Burgemeester Ahne en wethouder Scheele

Burgemeester Ahne kreeg van de architect een cadeau overhandigd (binnenkort wordt er een display geinstalleerd waarop te zien zal zijn hoeveel duurzame energie het gebouw zelf opwekt)

Aankomst voertuigen van de 3 diensten (met daarin de "Doeks" uit Ommen, dit als parodie op de serie "Dukes of Hazard")

Onthulling van de 3 "Doeken"

drie

Spetterend vuurwerk zorgde voor een feestelijke sfeer.

Oud-burgemeester Kok (m)

Projectleider Willem Habers leidt de genodigden rond

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV