Uitruk 30 juni, Slagharen

Melding: Prio 2 Ongeval wegvervoer Zwarte Dijk Slagharen

Om 22:05 uur brandweer is de groep Slagharen gealarmeerd. Er had een ongeval voor de ingang van het Attractiepark plaatsgevonden waarvoor assistentie van de brandweer werd gevraagd i.v.m. de ravage die zich volgens de MON had voorgedaan.

Bij aankomst werd men geconfronteerd met 1 totaal vernielde auto en 1 waarvan de linkerzijkant in elkaar zat. De bestuurder van een VW Passat had de lichtblauwe Fiat Panda in de zijkant geraakt waarna de VW tegen een groot rotsblok was gebotst. Op het moment van de botsing zat er zelfs nog een meisje op het rotsblok dat door een wonder niet meer over hield dan een pijnlijke hand. De VW was zwaar beschadigd getuige de hoeveelheden olie en koelvloeistof die op het wegdek lagen. Nadat de ergste olievlekken waren bestrooid met absorptiekorrels moest even worden gewacht op de komst van de berger en de politie die nog een klein onderzoek instelde. Na aankomst van de berger werd het wegdek ontdaan van de brokstukken/olie en werd de weg schoongespoten met ontvetter. Nadat beide auto's waren opgeladen door de bergers Autax en De Jonge werden de spullen ingepakt en kon de brandweergroep Slagharen weer retour kazerne.

DSC00025

 

DSC00048

Foto's: Don Stolwijk US Media

 

 

 

 

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV