Team Brandweerzorg

De afdelingen Opleiden en oefenen, Incidentbestrijding en Bedrijfsvoering vormen gezamenlijk het team Brandweerzorg van de Brandweer Ommen-Hardenberg.

De afdelingen Opleiden en oefenen en Incidentbestrijding zorgen ervoor dat al het repressieve personeel wordt voorbereid op een adequate incidentbestrijding. Zij houden zich bezig met het verzorgen en regelen van alle opleidingen en oefeningen die nodig zijn om het brandweerpersoneel vakbekwaam te laten functioneren. De directe (en voldoende) inzetbaarheid van vrijwilligers en de opkomsttijden zijn van belang om de dekkingssituatie te waarborgen. Deze taak ligt bij de afdeling Incidentbestrijding.

De afdeling Bedrijfsvoering binnen het team Brandweerzorg beheert alle zaken op het gebied van personeelszaken, financiƫle zaken, juridische zaken, communicatie, beleidszaken, informatisering en werving en selectie.

IMG 9092

Contact

Veiligheidsregio IJsselland
(Cluster Oost - Ommen-Hardenberg)
Postbus 1453
8001 BL Zwolle
Tel: 088-1197000     Bij Spoed 112

Inloggen korpsleden                                                                                                                                                                                                                            (c) 2013 realisatie door Webfra BV